ENGLISH FOR HOTELS AND CATERING
Najważniejsze cele kursu:
- Wykształcenie umiejętności komunikacji w tym pisania , czytania, mówienia i
Słuchania w języku angielskim
- Nauka radzenia sobie ze stresem i lękiem towarzyszącym używaniu języka
Obcego
- Podniesienie wiary w skuteczność kształcenia ustawicznego
- Podniesienie wymogów dotyczących podstaw komunikacji stosowanych w
miejscu pracy
- Koncentracja na nauce języka angielskiego praktycznego a nie teoretycznego
- Doskonalenie wymowy oraz akcentu.
Czas trwania:
46 dni (140 godzin) 2 razy w tygodniu po 3 godziny.
Termin:
Cena: 1300,00 zł brutto od osoby
W cenę wliczono: udział w zajęciach, materiały szkoleniowe
- Słownictwo specjalistyczne
- Przywitania / Pożegnania
- Organizacja przyjęć okolicznościowych
- Dział obsługi klienta
- Zarządzanie zespołem
- Praca w międzynarodowym środowisku
- Prowadzenie rozmów telefonicznych
- Rezerwacje
- Recepcja a komunikacja w języku obcym
- Wyposażenie obiektów hotelowych
- Metody płatności
- Wyrażenia dla pokojówek / kelnerów/ kadry menedżerskiej
- Zagadnienia dotyczące hoteli / restauracji
- Zagadnienia dotyczące serwowania posiłków
- Zagadnienia dotyczące składania skarg i zażaleń.
- Jak zadowolić klienta i sprawić aby do nas wrocił
- Przydatne idiomy oraz chwyty stosowane w branży turystycznej
Najważniejsze cele kursu:
- Wykształcenie umiejętności komunikacji w tym pisania , czytania, mówienia i
Słuchania w języku angielskim
- Nauka radzenia sobie ze stresem i lękiem towarzyszącym używaniu języka
Obcego
- Podniesienie wiary w skuteczność kształcenia ustawicznego
- Podniesienie wymogów dotyczących podstaw komunikacji stosowanych w
miejscu pracy
- Koncentracja na nauce języka angielskiego praktycznego a nie teoretycznego
- Doskonalenie wymowy oraz akcentu.
Czas trwania:
46 dni (140 godzin) 2 razy w tygodniu po 3 godziny.
Termin:
Cena: 1300,00 zł brutto od osoby
W cenę wliczono: udział w zajęciach, materiały szkoleniowe